Per què triar una tanca de PVC per a casa vostra?

2019-01-28

Sabem que la intimitat i seguretat de la nostra llar i família és molt important per a les persones, per la qual cosa sempre és bo tenir la possibilitat d'instal·lar algun tipus de separació entre una casa i una altra o que almenys ens permeti no estar exposats a les mirades de qualsevol vianant.

Aquest motiu és el més utilitzat a l'hora de barrar una casa, ja sigui en una urbanització, una finca o qualsevol tipus d'habitatge. No obstant això, la seguretat és un altre punt molt important a l'hora de decidir-se per envoltar un recinte amb un tancat. Una bona tanca pot dificultar l'accés a la nostra propietat de possibles lladres, curiosos o qualsevol persona que intenti entrar sense permís.

Si creieu que és el moment de reformar el tancament de la casa vostra o simplement augmentar l'alçada dels murs que l'envolten, un tancat de PVC pot ser la solució que esteu buscant.

Tanques de PVC: Avantatges

Les tanques de PVC, a diferència del metall o la fusta, no es podreixen ni s'oxiden, ni tampoc requereixen d'un excessiu cost a l'hora d'instal·lar-les o de realitzar el manteniment. De fet, només cal netejar-les una vegada a l'any amb aigua i sabó perquè quedin lluents com el primer dia. Aquest tipus de tanques no requeriran de pintura o de qualsevol tipus de vernís per protegir-les, ja que el propi material és resistent al pas del temps i els agents externs. A més existeixen diferents acabats, i podem tenir-la amb diferents formes i colors, encara que els més habituals són el color blanc i el color fusta.

A més, podreu triar entre diferents models, ja que per exemple, podeu instal·lar una tanca oberta, que permetrà que es vegi des de l'altre costat del carrer o, per contra, una tanca d'ocultació per aconseguir una opacitat total i guanyar privacitat al teu jardí. Si teniu fills i esteu pensant a crear-los una zona de joc segura també teniu l'opció de tanques per a parcs infantils.

A HiperVallas estem disponibles per atendre-us i assessorar-vos sense compromís, ajudant a triar la tanca que millor s'adeqüi a les vostres necessitats i a l'estil de la vostra llar. Som experts en tanques de fàcil muntatge, podreu fer-ho vosaltres mateixos! A més, tenim una àmplia varietat de tanques que no requereixen manteniment i que poden ser ideals per a vosaltres. Si voleu saber més, entreu a la web i mireu el nostre catàleg. Contacteu amb nosaltres!