Tanca Beethoven, seguretat per a la teva piscina

2019-02-12

La seguretat a la piscina és un aspecte a tenir molt en compte, i més si hi ha nens petits pel mig. És per això que instal·lar un correcte tancament de la zona pot evitar molts ensurts i problemes en el futur.

A Espanya no existeix cap normativa comuna específica per al tancament de protecció en piscines d'ús privat, però en països com França o els Estats Units sí que s'exigeix el compliment d'una sèrie de normatives de seguretat per a l'ús de les piscines privades.

És molt important triar un tancament que s'adapti a les necessitats de cadascun en l'actualitat, però també cal pensar en el futur. A vegades tancar una piscina es pren com una cosa temporal coincidint amb l'aparició de nens petits a casa, per la qual cosa una vegada que creixen o aprenen a nedar podem decidir treure aquest tancament. La tanca Beethoven és perfecta per a aquestes situacions ja que es pot desmuntar en pocs minuts de forma total o parcial i sense utilitzar cap eina.

Aquest tipus de tanca és una barrera de seguretat composta per una malla transparent d'alta resistència, que permet vigilar còmodament l'interior de la piscina des de fora. A això li sumem la impossibilitat d'escalar la tanca, ja que no hi ha punts de suport en els quals un nen pugui ajudar-se per saltar-la. Si afegim també que la tanca es col·loca arran de terra i no es poden colar joguines per sota d'ella, fan d'aquesta tanca una protecció perfecta per a nens petits i mascotes.

Muntatge i manteniment

Les tanques Beethoven són de fàcil muntatge i es poden instal·lar en qualsevol tipus de terreny, com gespa, fusta, rajoles, etc... Com que estan formades solament per malles i pals d'alumini no requereixen de manteniment, la qual cosa proporciona a l'usuari un considerable estalvi econòmic i de temps. Per a la seva conservació n'hi ha prou amb netejar-la amb un drap i aigua, d'aquesta manera t'oblides de vernissar, pintar, etc...