Tancaments de terrasses i balcons: 4 raons principals per què n’hauries de tenir

2019-08-19

No ve de nou dir que qui té a casa zones verdes o a l'aire lliure té un tresor. Un privilegi que ens permet gaudir d'estances immillorables a l'estiu, gaudir del sol, jugant amb els nens, sopar amb amics o relaxar-nos a l'ombra llegint un llibre o escoltant la teva música preferida.

Tot i així, a vegades pot ser una mica complicat preservar la intimitat i poden molestar-nos les mirades indiscretes dels veïns. Passa el mateix amb la seguretat contra els intrusos i la protecció dels més petits i de les mascotes davant les altures.

Per a evitar-ho, et proposem un bonic tancament dels nostres per a balcons i terrasses. A més de preservar la teva intimitat i la seguretat de la família, disposem d'un ampli ventall d'opcions que dotaran el teu balcó d'un toc diferent ple d'estil.

Aquestes són les 4 raons principals per fer un tancament al balcó o terrassa:


1 - Intimitat

En primer lloc, ens ajuda a mantenir la nostra privacitat. I és que no hi ha sensació més desagradable que sentir-se observat mentre prenem tranquil·lament el sol o gaudim d'un moment relaxat amb els amics. Aïllar una mica l'espai amb tanques d'ocultació per a terrasses ens donarà aquesta sensació de confort i intimitat que busquem, mentre els nostres exteriors prenen un ambient més calorós i acollidor.

2 - Seguretat

La seguretat és un altre punt molt important a l'hora de fer un tancament en un recinte exterior. En aquest cas resulta molt adequat, a causa del factor altura, assegurar el perímetre i limitar-ne l'accés als més petits de la família o de les mascotes. D'aquesta manera podran jugar amb tranquil·litat, i tu, descansar sense preocupar-te.

Per altra banda, un bon tancament pot dificultar l'accés de possibles lladres a casa nostra, i separar la nostra terrassa de la del veí.

3 - Decoració

El tancament per a balcons i terrasses és, a més d'un element de seguretat i intimitat, una solució molt estètica. Suposen un element decoratiu molt funcional per dos aspectes diferents:

  • Delimiten i decoren el jardí al mateix temps que complementen l'estètica del balcó.
  • Diferencien l'exterior de casa teva del de les cases dels veïns, i li donen un toc d'estil.

Per als amants de la jardineria, una bona idea és combinar diferents tipus de tanques amb acabats de fusta perquè les terrasses exhibeixin tons diferents de colors. Una tanca que quedaria perfecte per a l'ocasió és el nostre model de PVC Scala Cross

Les tanques per a terrasses també són una manera assequible d'ocultar parets deteriorades, així que no dubtis d'utilitzar-les si els murs de la teva terrassa no estan en gaire bon estat. per això et recomanem el nostre model Sunset .

4 - Protecció

L'última raó la trobem en l'eficaç capacitat de protecció del tancament. Quan bufa el vent, suposant que quant més amunt, més fort el notarem, la tanca funciona com a element de protecció. També serveix per provocar zones d'ombra i així resguardar el mobiliari i les plantes.

Per què utilitzar les tanques d'ocultació d'Hipervallas?

Les nostres tanques d'ocultació són molt senzilles d'instal·lar. A més de donar-nos intimitat i seguretat, també són útils per a protegir el balcó del vent i del sol. Com que tenim diversos colors i materials, també actuen de complement perfecte per a la decoració del teu balcó o terrassa.