Tanques d’ocultació per a espais privats

2019-09-12

Hi ha molts tipus de solucions d'ocultació a l'hora de preservar la intimitat dels espais privats de casa, al jardí, a la piscina i al balcó. En funció de l'estructura de què es disposi, es poden fer servir bardisses, panells rígids o un mur, però nosaltres et recomanem les tanques d'ocultació.

Protegeix la teva intimitat a casa amb unes tanques d'ocultació modernes i funcionals.

Les tanques d'ocultació s'instal·len a la part superior d'un mur de poca alçada i són opaques per a impedir la visió des de l'exterior. Serveixen per a preservar la intimitat de les persones que hi viuen, que poden ser objectes de les mirades dels veïns i peatons.

D'entre totes les opcions disponibles, les tanques d'ocultació són la solució més moderna, ràpida i elegant. A més, el seu disseny i distinció aporten un valor afegit a la propietat, i perduren al llarg del temps.

És cert que existeixen altres solucions més barates, per exemple la plantació de bardisses, però necessiten temps per créixer. O les tanques artificials de canyes, palla o gespa artificial, que necessiten una instal·lació prèvia d'una malla o de fustes per poder-les enganxar. És per això que les tanques d'ocultació de PVC o d'alumini són ideals per la seva simplicitat.

Tanques d'ocultació adaptades a qualsevol clima.

Un altre aspecte que hem de tenir en compte és que les tanques de PVC (policlorur de vinil) tenen una alta resistència a les altes i baixes temperatures, i s'adapten a qualsevol clima. A més, el manteniment que necessiten és molt fàcil: n'hi ha prou de netejar-les amb una mica d'aigua.

Les millors tanques d'ocultació

A HiperVallas, disposem del model tanca d'ocultació Antígona, que és ideal per a tots els espais i està disponible en 17 altures diferents. És un producte fet de PVC, totalment opac i sense espais entre làmines, que permeten una total intimitat. A més, es poden fabricar a mida.

Un altre model que recomanem és el Sunset Aluminio, amb un to gris elegant, que també es pot fabricar a mida i té 17 altures disponibles. Per tancar una piscina, un balcó o un jardí modern, és ideal.

En definitiva, una tanca d'ocultació és necessària per a protegir la intimitat dels curiosos i peatons. Aquestes tanques de PVC i d'alumini aportaran la privacitat i el disseny que necessites a casa teva.

No dubtis a demanar-nos pressupost!