Tanques d'ocultació, guanya en intimitat

2019-03-12

Disposar d'un jardí a casa teva és un plaer molt gratificant, però comptar amb un jardí privat és tot un luxe. Poder prendre el sol, banyar-te a la teva piscina, o simplement gaudir del teu temps lliure amb intimitat és alguna cosa que et pot proporcionar una tanca d'ocultació al teu jardí. A part de protegir-te de mirades de tercers, aquest tipus de tanques també proporcionen aïllament acústic i protecció per a les teves plantes i mobiliari de jardí enfront de possibles inclemències del temps.

El problema d'utilitzar plantes per a aquesta funció és que triguen molt a créixer i estar frondosos com per a tapar la vista. A més de les cures que han de dur-se a terme per a mantenir-los i de les malalties que poden assecar-los. És per això, que una tanca d'ocultació de PVC és l'opció més encertada per diversos motius. Un d'ells és la facilitat de muntatge, ja que podràs realitzar-ho tu mateix només amb l'ajuda d'un trepant, una maça, un nivell i una clau anglesa o clau fixa. Un altre dels motius i potser el més important, és que una tanca de PVC no requereix manteniment de cap mena, res rascar, vernissar, pintar etc... Solament necessitarà un drap i aigua per netejar-les i que llueixin com el primer dia.

El fet de tenir un petit espai a l'aire lliure a casa teva i protegit de la resta de persones alienes, pot proporcionar-te un recés de pau i comoditat enmig de la ciutat, que podràs aprofitar sobretot a la primavera i estiu amb el bon temps.

Avantatges del PVC:
Si ho comparem amb altres materials com el bruc, malles de plàstic, fusta etc... El PVC presenta una gran quantitat d'avantatges enfront d'ells, alguns d'ells són:

 • El PVC com a material per a ocultació és net, tant en la seva instal·lació     com en la seva fabricació.
 • A més d'ocultació i privacitat el PVC afegeix un component estètic.
 • Àmplia gamma de models, colors, formes etc...
 • Subministrat en lames de fàcil muntatge.
 • Resistent a condicions climàtiques adverses sense perdre el color ni cap   de les seves qualitats.
 • Resistent a l'aigua salada, per la qual cosa es pot instal·lar en jardins   pròxims al mar.
 • Material molt net, no requereix cap manteniment ja que es neteja amb un   drap.
 • Presenta el mateix aspecte pels dos costats del tancament.

A Hipervallas som experts en aquest tipus de tanques. Si entres a la nostra web, a part de poder consultar els diferents models i colors, tindràs accés a un manual d'instal·lació i podràs demanar un pressupost del que et costaria adquirir una d'aquestes meravelloses tanques. No ho dubtis i informa't a Hipervallas!