Tanques Horizon, discreció i tranquil•litat per al teu jardí

2019-06-20

Les tanques de jardí protegeixen la llar de les mirades de fora i asseguren la privacitat d'aquest espai tan íntim, de descans i de vida en família que és el jardí. A més, suposen una barrera física resistent, que evita qualsevol tipus d'intromissió al perímetre de la casa.

Seleccionar el material i el disseny correctes per al tancament implica tenir en compte l'arquitectura, els colors predominants i l'estil que volem imprimir a l'espai verd.

La nostra línia Horizon s'adapta a les diferents necessitats funcionals i estètiques de cada jardí, per tal d'aconseguir una perfecta harmonia amb l'entorn.

Un tancament minimalista.

La Tanca Horizon 010 d'alumini és ideal per a jardins d'estètica minimalista europeu. El seu modern i elegant color gris antracita permet destacar les diferents tonalitats de verd de la vegetació, conferint-li un toc de sofisticació.

Aquest model manté un espaiat de 10mm entre els seus llistons, fet que causa una impressió de lleugeresa, mentre manté resguardada la intimitat dels habitants de la casa.

Aquesta tanca d'alumini es caracteritza per ser lleugera, altament resistent a la corrosió i d'instal·lació senzilla. A més, l'alumini és un material 100% reciclable, amic del medi ambient.

Una tanca per a jardins frondosos.

En zones més humides i plujoses, on podem gaudir d'un jardí amb més vegetació, podem optar per una tanca que permeti el pas de la llum i l'aire, com la Tanca Horizon 050.

Aquesta tanca presenta un espaiat més gran que l'anterior, amb 50mm entre llistons. En aquest cas, les plantes, arbustos, arbres i falgueres hauran de complementar el bloqueig de la visió des de l'exterior.

Els llistons poden ser d'alumini gris antracita o de PVC, disponibles en color de fusta marró o fusta gris. Aquest material no necessita manteniment i té una llarga vida útil, fet pel qual dura molts més anys, fins i tot en climes extrems.

Jardí desèrtic: tanca símil de fusta

Amb un clima sec i de sol intens tot l'any, és fonamental escollir un tancament resistent. Encara que la fusta combini perfectament amb cactus, pedra i sorra, aquest material s'esquerda amb facilitat i requereix manteniment constant.

La Tanca Horizon 010, amb llistons de PVC de color de fusta marró, és perfecta per a tancar jardins desèrtics, sense renunciar ni a l'estil ni a la funcionalitat: no requereix manteniment i la separació de 10mm entre llistons assegura la intimitat inclús amb poca vegetació.

Qualsevol dels tres models es fabriquen a mida, en diferents altures, per ajustar-se a les necessitats. A més, tenen 7 anys de garantia i són fàcils de muntar.

Contacta'ns i rebràs assessorament!